Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in

Serviceadviseur

Locatie

Capelle aan den IJssel

Opdrachtgever

Maas-De Koning

Vacature Serviceadviseur

Wil jij lid worden van het beste Volkswagen Serviceteam van Nederland? Al twee jaar op rij hebben de collega’s van de vestiging Capelle aan den IJssel de titel “Beste Dealer van Nederland” op het gebied van klantentevredenheid aftersales veroverd en dat top team zoekt een nieuwe Serviceadviseur.

Wat ga je doen?
In deze afwisselende rol ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Jouw uitdaging? Zorgen dat elke klant met een brede glimlach ons terrein verlaat.

Vanaf het moment dat de klant zijn sleutels bij jou inlevert tot het moment dat hij zijn auto weer ophaalt, begeleid jij het hele proces. Je zorgt voor de goede werkvoorbereiding en vertaalt de behoeften en wensen van de klant naar duidelijke en begrijpelijke opdrachten voor je collega’s in de werkplaats.

Tijdens het werkplaatsbezoek houd je klanten op de hoogte van de voortgang en leg je uit welke werkzaamheden zijn uitgevoerd.

Vervolgens zorg je voor een nauwkeurige facturering. Je onderhoud contacten met andere afdelingen, maar ook met externe leasemaatschappijen. Onze klanten verwachten niets minder dan het beste, en dankzij jouw heldere communicatie, transparante prijsafspraken, deskundig advies en nauwkeurige facturatie zorgen we voor tevredenheid bij iedere klant!

Het team
In Capelle aan den IJssel hebben wij twee vestigingen tegenover elkaar. Jij wordt het gezicht van onze Volkswagen Vestiging. Hier werk je samen met een collega Serviceadviseur, twee planners, de werkplaatschef en 12 monteurs.

Profiel Serviceadviseur

Overtuigd? Check dan nog even of je je ook in het volgende herkent:
Ervaring in de functie van Serviceadviseur is geen verplichting, maar uiteraard wel mooi meegenomen! Heb je affiniteit met de autobranche of bijvoorbeeld ervaring met een andere functie binnen de automotive, zoals de werkplaats of het magazijn, dan nodigen we je zeker uit om te solliciteren! Daarnaast:

  • ben je enthousiast en gedreven om nieuwe dingen te leren;
  • ben je fulltime beschikbaar;
  • sta je bekend om je sterkte communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling;
  • training of opleiding? Kom maar door! We leiden je graag op tot dé kundige Serviceadviseur, maar ook als je al ervaring hebt zijn de ontwikkelmogelijkheden enorm breed!
  • ervaring met systemen als Autoline en Syntec is een pré.

Kortom: Wil jij samen gas geven naar succes? Solliciteer nu!

Aanbod

Waarom werken bij Maas-De Koning?
We bieden jou niet zomaar maar een functie, maar een loopbaan! Jouw ontwikkeling staat centraal en wij helpen je graag de juiste koers te vinden om jouw motor draaiende te houden. Daarnaast bieden we de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • een uitdagende baan met een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring;
  • 24 vakantiedagen (en de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen);
  • aansluiting bij een goede pensioenregeling en aanvullende pensioenmogelijkheden;
  • verschillende opleidingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen via Pon Academy en intern maatwerk;
  • reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis;
  • voordelig fietsplan;
  • zeer mooie personeelskortingen (o.a. fietsen, auto’s, onderdelen, onderhoud en autobanden, autoverhuur bij Maas-De Koning en ook mooie kortingen via ons programma Benefits at Work).

Bedrijfsprofiel

Leuk dat je overweegt om onderdeel te worden van ons team! Graag nemen we je mee in het verhaal achter ons bedrijf, zodat jij precies weet wat je te wachten staat: We zijn van oorsprong een familiebedrijf en dat merk je. Dat merk je aan de betrokkenheid, aan het inleven en aan het meedenken. Kortom we weten goed wat onze klanten en medewerkers letterlijk en figuurlijk beweegt. Of je nu een ervaren technisch expert bent, een administratieve professional, of een andere specialisatie hebt, bij Maas-De Koning staan we voor groei en ontwikkeling. Jouw volgende stap begint hier, dus waar wacht je nog op? Bekijk hieronder alle vacatures of neem contact op met onze collega Britt van der Spoel van de afdeling HRM via [email protected] of 0180 55 95 91!

Bij Maas-De Koning bieden wij de merken Volkswagen, Audi, Audi RS, SEAT, CUPRA, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. Wij bieden verkoop van nieuwe auto’s occasions, onderhoud, apk, lease, verhuur en schadeherstel. Je kunt ons vinden in Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Gouda, Krimpen aan den IJssel, Moordrecht, Nieuwkoop, Rotterdam, Uithoorn en Woerden. Get in the buzzz! Stap jij in voor de rit van je leven? Ontdek wat jouw volgende stap in je carrière is bij Maas-De Koning!

Contact

Get in the buzzz!

Stap jij in voor de rit van je leven? Ontdek wat jouw volgende stap in je carrière is bij Maas-De Koning!

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten, de koffie staat klaar! Solliciteer nu via de sollicitatie-button.

Wil je meer informatie over de functie of procedure? Vragen kan je eenvoudig stellen aan Britt (HR Adviseur).

Meer details
Functiegroep
  • After sales
Regio
  • Zuid-Holland
  • Randstad
Aantal uren
  • 40 uur
Gerelateerde vacatures
De Waal Autogroep
in Geldermalsen
De Waal Autogroep
in Geldermalsen
De Waal Autogroep
in Tiel
De Waal Autogroep
in Zaltbommel
Deel deze vacature:
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
www.werkenbijvolkswagenbedrijfswagens.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.